Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić održala je svoju redovitu radionicu II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ u ponedjeljak , 20. rujna 2021. godine, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69).

Tema radionice pod nazivom „Emocionalna samosvijest“ stavila je naglasak na emocije korisnika i jačanje samosvijesti. Na radionici su se bavili prepoznavanjem, imenovanjem i razumijevanjem uzroka vlastitih emocija i njihovih posljedica. Korisnici su pokušali  identificirati načine kako naše emocije utječu na naš rad i donošenje odluka.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić