Održana zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Radionicu na temu „Statičke i dinamičke vježbe donjih ekstremitete i donjeg dijela kralježnice“  u II. godini provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održala je u petak, 24. rujna 2021. godine, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) fizioterapeutkinja  Petra Vego.

Ova radionice je svojevrsni nastavak prošle radionice te je kao i prošli put započela s razgibavanjem cijelog tijela. Na ovom susretu naglasak je bio na vježbanju donjih ekstremiteta i donjeg dijela kralježnice. U završnom dijelu radionice uslijedila je relaksacija cijelog tijela uz opuštajuću glazbu. Kako je vrijeme bilo lijepo, radionica  je održana u dvorištu Caritasovog Centra za prihvat beskućnika na svježem zraku.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić