Obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Centru za dijete-Osijek

Caritasov Centar za majku i dijete u  Osijeku i u 2018. godini nastavio je  s aktivnostima u ostvarivanju misije postojanja, stvaranju boljih i humanijih uvjeta da svako začeto dijete bude rođeno, željeno i voljeno.

U utorak, 25. rujna 2018. god. s početkom u 16.00 sati u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete, na adresi Vukovarska 156 u Osijeku održat će se predstava pod nazivom „Prepirka u kuhinji“, a povodom nadolazećih „Dana kruha“.

Tog dana ćemo ugostiti obitelji korisnike materijalne pomoći Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku te osim podjele redovitih mjesečnih paketa za njihovu djecu, pripremili smo im i glazbeno-dramsku predstavu povodom obilježavanja Dana kruha i zahvale za plodove zemlje.

Pri organizaciji programa povodom obilježavanja Dana kruha svoj doprinos daju i  korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika u Osijeku koji su za tu prigodu pripremili lutkarsku  predstavu za djecu na temu: „Prepirka u kuhinji“ i prigodni glazbeni program koji su uvježbali u sklopu dramsko-glazbenih radionica II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“.

Ovom aktivnosti cilj nam je  pomoći i razveseliti socijalno osjetljive obitelji s malom djecom  područja grada Osijeka.

Ivanka Domazet

.