Arhive kategorije: Najave

Najave događaja

Lutkarska predstava korisnika Centra za prihvat beskućnika-Osijek za korisnike Centra za majku i dijete-Osijek

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine u 14:30 sati, u Caritasovom Centru za majku i dijete – Osijek (Matije Gupca 47a), održat će se dramsko glazbeni nastup korisnika Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek. Na dramsko-glazbenim radionicama naši korisnici su uvježbavali svoje uloge za igrokaz „Zeko traži stan” i sada će pjesmom i lutkama potruditi se nasmijati djecu i oraspoložiti njihove roditelje. Radionice financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a dio je trogodišnjeg programa „Resocijalizacije beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti”.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine, u 8:00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) psihijatar i psihoterapeut Božidar Popović održat će šestu psihosocijalnu radionicu u sklopu prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

 

 

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U srijedu, 24. ožujka 2021. godine, u 17:00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) Karolina Burek Bilokapić održat će šestu psihosocijalnu radionicu u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69), 23. ožujka 2021. godine, s početkom u 17:00 sati, informatičar Mario Balatinac održat će dvosatnu informatičku radionicu. Radionicu financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a dio je trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti”.

Iva Sedmak

Dramsko-glazbena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, dana 19. ožujka 2021. godine s početkom u 17:00 sati, održat će se dvosatna dramsko-glazbena radionica. Naši korisnici će uvježbavati igrokaz „Zeko traži stan“ pod vodstvom odgojiteljica Mire Vego i Ljiljane Vetengl te uz glazbenu pratnju Tajane Balatinac. Radionice se održavaju u sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika–Budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) će u petak, 19. ožujka 2021., u 14:20 sati za korisnike biti održana psihosocijalna radionica psihijatra i psihoterapeuta Božidara Popovića. Radionica se održava u sklopu provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“, koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

                      Iva Sedmak

Zdravstvena radionica-briga o zdravlju u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, u četvrtak, 18. ožujka 2021.godine s početkom u 16 sati, održat će se dvosatna zdravstvena radionica-brige o zdravlju.

Radionicu će voditi medicinska sestra Katica Andraši, a na radionicama će se obraditi tema „Stomatološki problemi” te napraviti analiza svih dosadašnjih mjerenja vrijednosti krvnog tlaka i šećera u krvi i utvrditi s korisnicima što su poboljšali, a na čemu još dodatno moraju poraditi kada je njihovo zdravlje u pitanju.

Radionica se održava u sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika–Budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, J. J. Strossmayera 69, će u srijedu, 17. ožujka 2021. godine u 17 sati, socijalna pedagoginja, Karolina Burek Bilokapić, održati psihosocijalnu radionicu. Radionica je dio programa „ Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ koji je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Iva Sedmak

Radno-terapijska radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, dana 12. ožujka 2021. godine s početkom u 17:00 sati, održat će se dvosatna radno-terapijska radionica. Ljiljana Vetengl i Mira Vego nastavljaju podučavati naše korisnike svakodnevnim vještinama. Radionice se održavaju u sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika–Budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, u srijedu, 10. ožujka 2021. godine, u 17:00 sati,  održat će se psihosocijalna radionica.  Socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić je voditeljica ove radionice u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak