Arhive kategorije: Najave

Najave događaja

Skupno savjetovanje u Centru za majku i dijete-Osijek

U četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete-Osijek, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 14,00 sati, bit će održano skupno savjetovanje na temu: „Stilovi roditeljstva “. Predavač na skupnom savjetovanju bit će Mira Vego, odgajatelj mentor.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet

Radionica razvojne gimnastike za bebe u Centru za majku i dijete-Osijek

U četvrtak, 18. srpnja 2019.god., u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A s početkom u 16,00 sati, bit će održane vježbe razvojne gimnastike tzv. “Baby fitness“ koje su predviđene za djecu do 9 mjeseci starosti. Radionicu će voditi Tihana Nemeth, viši fizioterapeut.

Caritasov Centar poziva sve roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet

Kreativna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U sklopu provedbe treće godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ koji je sufinanciran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u ponedjeljak, 15.7.2019. godine, u 9,00 sati u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika – Osijek, J. J. Strossmayera 69, Osijek, bit će održana deveta kreativna radionica. Voditeljice radionice su odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl.

Marija Sambol

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U četvrtak, 11.7.2019., u 17 sati, u prostorijama Caritasova Centra za prihvat beskućnika – Osijek, J. J. Strossmayera 69 Osijek, održat će se osma  informatička radionica na temu „Funkcije u programu MS Excel“. Održavanje radionice je u sklopu treće godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ kojeg sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Voditelj radionice bit će informatičar Mario Balatinac.

Marija Sambol

Kreativna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U sklopu treće godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u ponedjeljak, 08.7.2019., u 9,00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika Osijek, J. J. Strossmayera 69 Osijek bit će održana osma kreativna radionica. Voditeljice kreativne radionice su odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl, te zdravstvena djelatnica Petra Škrbić.

Marija Sambol

Kreativna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U sklopu treće godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ u četvrtak, 4.7.2019., u 9,00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika Osijek, J. J. Strossmayera 69 Osijek, održat će se sedma kreativna radionica. Voditeljice kreativne radionice su odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl, te zdravstvena djelatnica Petra Škrbić, koje će ovog puta zajedno s korisnicima nastaviti izradu leptirića od glinamola.

Program sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Marija Sambol

 

“Dan otvorenih vrata” Centra za prihvat beskućnika-Osijek

Caritasov Centar za prihvat beskućnika u Osijeku, prije 20 godina otvorio je svoja vrata s ciljem zaštite socijalno ugroženih građana grada Osijeka. Tijekom proteklih 20 godina u Centru je utočište pronašlo više od 400 korisnika, raznih životnih priča i sudbina.

Želja nam je obilježiti 20 godina postojanja, stoga pozivamo sve zainteresirane da dođu na „Dan otvorenih vrata“, 28. lipnja 2019. godine, na adresu J. J. Strossmayera 69, Osijek.

Iako su vrata prihvatilišta uvijek otvorena za potrebite, ovo je jedinstvena mogućnost da građani dođu u prihvatilište druže se s našim korisnicima, te se na taj način informiraju o svim aktivnostima koje Centar nudi.

Obilježavanjem 20 godina rada, cilj nam je senzibiliziranje javnosti na pružanje podrške u budućem radu Caritasovog Centra za prihvat beskućnika u Osijeku.

Olivera Balatinac, voditeljica Centra

 

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U tijeku je treća godina provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U sklopu programa će se u petak, 21.6.2019., u 17 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek, J.J. Strossmayer 69 Osijek, održati deveta psihosocijalna radionica na temu „Izgradnja pozitivnih odnosa s drugima-umrežavanje“.

Voditeljica radionice je socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić.

                                          Marija Sambol

Skupno savjetovanje u Centru za majku i dijete-Osijek

Skupno savjetovanje za trudnice i roditelje s malom djecom u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47a, bit će održano  u srijedu, 19. lipnja 2019. godine,  s početkom u 13,00 sati, a tema ovog savjetovanja je: „Regulacija emocija kod djece“. Predavač na skupnom savjetovanju bit će Karolina Burek Bilakopić, socijalni pedagog.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet

Radionica razvojne gimnastike za bebe u Centru za majku i dijete-Osijek

U Caritasovom  Centru za majku i dijete-Osijek na adresi Matije Gupca 47a, Osijek,  u srijedu, 19. lipnja 2019.god. s početkom u 16,00 sati, bit će održane vježbe razvojne gimnastike tzv. “Baby fitness“ koje su predviđene za djecu do 9 mjeseci starosti. Radionicu će voditi Tihana Nemeth, viši fizioterapeut.

Caritasov Centar poziva sve roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet