Arhive kategorije: Najave

Najave događaja

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) u ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. godine, s početkom u 8:00 sati, psihoterapeut i psihijatar dr. Božidar Popović održat će svoju četvrtu po redu psihosocijalnu radionicu.

Radionica je dio trogodišnjeg programa „Resocijalizacije beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Iva Sedmak

Radionica brige o zdravlju u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U četvrtak, 6. kolovoza 2020. godine, u 16:00 sati, u vrtu Caritasovog Centra za prihvat beskućnika- Osijek (J. J. Strossmayera 69) održat će se radionica brige o zdravlju. Radionica će biti posvećena edukaciji o dijabetesu, a vodit će ju medicinska sestra Katica Andraši. Radionica brige o zdravlju održava se u sklopu provođenja programa „Resocijalizacije beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

Zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U utorak, 4. kolovoza 2020. godine, u 17:00 sati, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) održat će se zdravstvena radionica. Radionicu će voditi fizioterapeutkinja Petra Vego. Zdravstvena radionica se održava u sklopu provođenja programa „Resocijalizacije beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, J. J. Strossmayera 69, Osijek, u petak 31. srpnja. 2020. godine, u 17:00 sati, će biti održana psihosocijalna radionica koju vodi socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić. Četvrta po redu psihosocijalna radionica održat će se u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

 

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak, 27. srpnja 2020. godine, u 8:00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika- Osijek (J. J. Strossmayera 69) Božidar Popović, dr. med., psihijatar i psihoterapeut održat će treću psihosocijalnu radionicu. Ova radionica koja brine o psihičkom zdravlju korisnika održat će se u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

 

 

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U sklopu trogodišnjeg programa „ Resocijalizacije beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, 22 .srpnja 2020. godine s početkom u 17 sati, održat će se dvosatna informatička radionica. Voditelj informatičke radionice je Mario Balatinac, a održat će se u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika (J. J. Strossmayera 69) u Osijeku.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U utorak, 21. srpnja 2020. godine, s početkom u 17 sati, socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić održat će svoju treću po redu psihosocijalnu radionicu u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika na adresi J. J. Strossmayera 69 u Osijeku. Radionica je dio trogodišnjeg programa „ Resocijalizacije beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

Radno-terapijska radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

17.srpnja 2020.godine u 17 sati, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika – Osijek,  J. J. Strossmayera 69,  održat će se dvije radno – terapijske radionice. Kreativnost i marljivost korisnici će moći predočiti u djelo pod vodstvom odgajateljica Ljiljane Vetengl i Mire Vego. Radionica se održava u sklopu provedbe prve godine programa „Resocijalizacija beskućnika – budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak

Zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U utorak 14. srpnja 2020. godine u 10 h u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, J. J. Strossmayera 69, Osijek bit će održana zdravstvena radionica. Radionicu će voditi Petra Vego. I ova radionica dio je trogodišnjeg programa „ Resocijalizacije beskućnika- Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva  Sedmak

Zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U četvrtak, 02. 7. 2020. godine, u 16,00 sati, u vrtu Caritasovog Centra za prihvat beskućnika- Osijek (J. J. Strossmayera 69) med.sestra Katica Andraši održat će prvu srpanjsku radionicu. Rado posjećena radionica brige o zdravlju održat će se u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iva Sedmak