Arhive kategorije: Najave

Najave događaja

Vježbe razvojne gimnastike za bebe u Centru za majku i dijete-Osijek

U četvrtak, 19. rujna 2019.god.,  u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A s početkom u 16,00 sati, bit će održane vježbe razvojne gimnastike,“Baby fitness“ koje su predviđene za djecu do 9 mjeseci starosti. Radionicu održava Tihana Nemeth, viši fizioterapeut.

Caritasov Centar poziva sve roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet

Radionica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri Osijek

U sklopu provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek, sudjelovat će na radionici koju organizira Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Osijek.

Radionica će obuhvatiti sve korake pri traženju posla od pretraživanja ponuđenih poslova, pisanja molbi i životopisa, do razgovora za posao, a bit će održana u srijedu, 18. rujna 2019. godine u 10,00 sati, u prostorijama Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Osijek, Trg Ante Starčevića 3, Osijek.

Marija Sambol

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U tijeku je treća godina programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ kojeg sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U sklopu istoga, u utorak, 17. rujna 2019. godine, u 17 sati u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika –  Osijek, J. J. Strossmayera 69 Osijek,  održat će se jedanaesta  informatička radionica. Voditelj radionice je Mario Balatinac.

Marija Sambol

Besplatni liječnički pregledi-suradnja s Poliklinikom Slavonija iz Osijeka

Poliklinika Slavonija iz Osijeka u dogovoru s Caritasom Đakovačko-osječke nadbiskupije nudi besplatne liječničke preglede na Odjelu kardiologije i radiologije. Svi vjernici, odnosno žitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije koji imaju potrebu za bržim pregledima ove vrste mogu se obratiti svojim župnicima, koji će ih uputiti u daljnji postupak.

Popis pregleda na Odjelu radiologije i Odjelu kardiologije:

Kreativna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U petak, 06.9.2019. godine, u 17,00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek, J. J. Strossmayer 69, Osijek, održat će se trinaesta kreativna radionica. Ova radionica posljednja je u nizu radionica koje se održavaju u sklopu provedbe programa  „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Voditeljice radionice bit će odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl.

Marija Sambol

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Nakon ljetne stanke u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika –  Osijek, J. J. Strossmayera 69, Osijek, nastavljamo s psihosocijalnim radionicama. Deseta po redu radionica održat će se u srijedu, 04.9.2019., u 17,00 sati. Voditeljica radionice je socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić, a tema radionice je „Ja odlučujem – izazovi i izbori“.

Psihosocijalna radionica održava se u sklopu treće godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Marija Sambol

Kreativna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak 02.9.2019. godine, u 17,00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek, J. J. Strossmayera 69, Osijek, održat će se dvanaesta kreativna radionica. Ova radionica jedna je u nizu radionica na kojoj naši korisnici pripremaju ukrase izrađene od glinamola koje će darovati djeci, korisnicima Caritasovog Centra za majku i dijete – Osijek. Voditeljice radionice bit će odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl.

Radionica se  održava u sklopu treće godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinanciranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Marija Sambol

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak, 29.7.2019., u 17 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika – Osijek, J. J. Strossmayera 69 Osijek, održat će se deveta informatička radionica „Izrada jednostavne prezentacije u programu MS Power Point“. Održavanje radionice je u sklopu treće godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ kojeg sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Voditelj radionice bit će informatičar Mario Balatinac.

Marija Sambol

Skupno savjetovanje u Centru za majku i dijete-Osijek

U četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete-Osijek, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 14,00 sati, bit će održano skupno savjetovanje na temu: „Stilovi roditeljstva “. Predavač na skupnom savjetovanju bit će Mira Vego, odgajatelj mentor.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet

Radionica razvojne gimnastike za bebe u Centru za majku i dijete-Osijek

U četvrtak, 18. srpnja 2019.god., u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A s početkom u 16,00 sati, bit će održane vježbe razvojne gimnastike tzv. “Baby fitness“ koje su predviđene za djecu do 9 mjeseci starosti. Radionicu će voditi Tihana Nemeth, viši fizioterapeut.

Caritasov Centar poziva sve roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet