Arhive kategorije: Najave

Najave događaja

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, J. J. Strossmayera69, će u srijedu, 16. lipnja 2021. godine s početkom u 17:00 sati, socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić održati svoju prvu radionicu u drugoj godini programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, 14. lipnja 2021. godine s početkom u 7:45 sati, održat će se dvosatna psihosocijalna radionica. Psihosocijalnu radionicu će održati dr. med., Božidar Popović, psihijatar i psihoterapeut.

Nastavljamo brigu o psihosocijalnoj dobrobiti naših korisnika kroz radionice unutar provedbe II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ koju financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Na radionicama će korisnici nastaviti pričati svoju priču i svakodnevne događaje te uz stručno vodstvo iskazati svoje misli i emocije. Razgovor će im pomoći o promišljanju o situaciji koja ih brine ali i uz kontinuiran rad dovesti do zaključaka i ideja kako si pomoći i riješiti istu tu situaciju ili suočiti se s mislima i emocijama koje ih more.

Iva Sedmak

Zdravstvena radionica – brige o zdravlju u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika – Osijek na adresi J. J. Strossmayera 69, će u srijedu, 02. lipnja 2021. godine s početkom u 16:00 sati, biti održana zdravstvena radionica-brige o zdravlju. Dvosatnu radionicu će održati medicinska sestra Katica Andraši.

Ovo je prva radionica u mjesecu lipnju, a bit će posvećena higijeni i kako ju održavati. Radionica se održava u sklopu II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak, 17. svibnja 2021. godine s početkom u 7:45 sati, održat će se dvosatna psihosocijalna radionica. Radionica će se održati u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek na adresi J. J. Strossmayera 69. Psihosocijalnu radionicu će održati dr.med., Božidar Popović, psihijatar i psihoterapeut.

To je prva u nizu radionica, u sklopu provedbe II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Nakon što smo tijekom prve godine provođenja Programa uvidjeli kako se korisnici nose s “novim normalnim” životom uzrokovanim Covid krizom, u daljnjem radu s njima, nastojat ćemo saznati što ih to trenutno brine, gdje su im misli i kako se osjećaju.

Iva Sedmak

Lutkarska predstava korisnika Centra za prihvat beskućnika-Osijek za korisnike Centra za majku i dijete-Osijek

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine u 14:30 sati, u Caritasovom Centru za majku i dijete – Osijek (Matije Gupca 47a), održat će se dramsko glazbeni nastup korisnika Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek. Na dramsko-glazbenim radionicama naši korisnici su uvježbavali svoje uloge za igrokaz „Zeko traži stan” i sada će pjesmom i lutkama potruditi se nasmijati djecu i oraspoložiti njihove roditelje. Radionice financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a dio je trogodišnjeg programa „Resocijalizacije beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti”.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine, u 8:00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) psihijatar i psihoterapeut Božidar Popović održat će šestu psihosocijalnu radionicu u sklopu prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

 

 

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U srijedu, 24. ožujka 2021. godine, u 17:00 sati, u prostorijama Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) Karolina Burek Bilokapić održat će šestu psihosocijalnu radionicu u sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69), 23. ožujka 2021. godine, s početkom u 17:00 sati, informatičar Mario Balatinac održat će dvosatnu informatičku radionicu. Radionicu financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a dio je trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti”.

Iva Sedmak

Dramsko-glazbena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69, dana 19. ožujka 2021. godine s početkom u 17:00 sati, održat će se dvosatna dramsko-glazbena radionica. Naši korisnici će uvježbavati igrokaz „Zeko traži stan“ pod vodstvom odgojiteljica Mire Vego i Ljiljane Vetengl te uz glazbenu pratnju Tajane Balatinac. Radionice se održavaju u sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika–Budimo im podrška na putu do samostalnosti“. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelj i socijalne politike.

Iva Sedmak

Psihosocijalna radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) će u petak, 19. ožujka 2021., u 14:20 sati za korisnike biti održana psihosocijalna radionica psihijatra i psihoterapeuta Božidara Popovića. Radionica se održava u sklopu provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“, koji je financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

                      Iva Sedmak