Savjetovanje na temu: “Dječja igra i empatičko reflektiranje” u Centru za dijete-Osijek

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije nastavlja ciklus skupnog savjetovanja prema planu aktivnosti projekta „Osnaživanje obitelji pružanjem materijalne i savjetodavne pomoći“ kojeg sufinanciraju Zaklada Adris i Hrvatski Caritas.

Skupno savjetovanje će se održati:

u petak, 22. rujna 2023. godine, u prostorijama Caritasovog centra za dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 10,00 sati.  Tema ovog savjetovanja bit će: „Dječja igra i empatičko reflektiranje“. Predavač na skupnom savjetovanju biti će Karolina burek Bilokapić, socijalni pedagog. Kroz predavanje roditelji će istražiti različite načine kako se igra može koristiti kada odrasla osoba pristupa djetetu u aktivnosti igre. Različiti pristupi u igri imaju svoje prednosti, a kroz predavanje posebno ćemo se upoznati s ne direktivnim pristupom i tehnikom empatičkog reflektiranja s ciljem jačanja međusobnih odnosa u obitelji.

Nakon skupnog savjetovanja, socijalni pedagog pruža individualna savjetovanja roditeljima koji najčešće imaju pitanja za njega.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka da se odazovu na savjetovanje te tako upotpune svoje znanje vezano za pravilni i odgovorni odgoj svoje djece. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet