21 .- 23 . ožujka: Radionice u Centru za prihvat beskućnika – Osijek

Kako se približava kraj trogodišnjeg programa „Resocijalizacija beskućnika – budimo im podrška na putu do samostalnosti” tako i radionice privodimo kraju. Sve radionice se održavaju u Caritasovom centru za prihvat beskućnika – Osijek, na adresi J. J. Strossmayera 69.

Početkom tjedna nastavljamo s pripremama predstave pod nazivom Uskršnje jaje. Na dramsko – glazbenoj radionici, koja će se održati 21. ožujka 2023. godine u  17.00 sati voditeljice Mira Vego, Ljiljana Vetengl i Tajana Balatinac će s korisnicima uvježbavati uloge i pripremati scenografiju.

Završnu radioniue u sklopu Programa održat će Mario Balatinac, voditelj informatičke radionice koja će se održati u srijedu 22. ožujka u 17.00 sati.

Karolina Burek Bilokapić voditeljica psihosocijalne radionice će svoju posljednju radionicu u održati u četvrtak 23.ožujka u 17.00 sati.

Radionice u trećoj godini programa „Resocijalizacija beskućnika – budimo im podrška na putu do samostalnosti“ financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike  organizirane su s ciljem motiviranja naših korisnika na aktivnosti koje će poboljšati kvalitetu i organiziranost života.

Marina Tadić