Radionice u Centru za prihvat beskućnika – Osijek

Bogat raspored radionica u Caritasovom centru za prihvat beskućnika – Osijek (J. J. Strossmayera 69),  započeo je 24. siječnja. 2023. godine. Dvosatnu radno – terapijsku radionicu  s početkom u 17.00 sati održale su voditeljice Mira  Vego i Ljiljana Vetengl, gdje su s korisnicima nastavile izradu prigodnih čestitki započetu na prošlotjednoj radionici.
25.siječnja 2023. u 17.00 sati održana je dvosatna informatička radionica. Tema ove informatičke radionice bila je slobodna, voditelj Mario Balatinac bio je na raspolaganju za sva pitanja korisnika vezana za rad i korištenje računala i prepreke s kojima se korisnici najčešće susreću.
Psihoterapijsku podršku pružio je korisnicima Centra Božidar Popović na dvosatnoj radionici održanoj 26. siječnja u 7.30 sati. Tom je prilikom dr. Popović dogovorio i individualne razgovore za one korisnike koji su za to pokazali potrebu.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić