Radno – terapijska i zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika – Osijek

U prostorijama Caritasovog centra za prihvat beskućnika  – Osijek (J. J. Strossmayera 69) održane su radno-terapijska i zdravstvena radionica.

U utorak 17. siječnja 2023. godine od 17.00 sati voditeljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl su s korisnicima krenule u osmišljavanje i izradu prigodnih čestitki. U planu  je nastaviti s izradom i na sljedećim radionicama.

U srijedu 18. siječnja 2023. od 10.00 sati voditeljica zdravstvene radionice Katica Krček je uz redoviti kratki sistematski pregled, održala prisutnima kratko predavanja o „Umjerenosti” i koliko je mjera važna za tijelo i duh. Uslijedila je kratka rasprava na temu gdje su prisutni korisnici mogli postavljati pitanja na temu.
Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić