Radno-terapijska radionica u Caritasovom centru za prihvat beskućnika-Osijek

Završna radno – terapijska radionica II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održana je u četvrtak 21. travnja 2022. godine, u vrtu Caritasovom centru za prihvat beskućnika – Osijek (J. J. Strossmayera 69).

Za završnu radno – terapijsku radionici planirali smo radove u vrtu. U četvrtak nas poslužilo lijepo  vrijeme, pa smo s našim korisnicima organizirali sadnju cvijeća i začinskog bilja na povišenim gredicama Caritasovog centra za prihvat beskućnika-Osijek. Korisnici su se, na veliko zadovoljstvo voditeljica, u velikom broju angažirali oko sadnje i uređenja svog životnog prostora.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić