Predstava u Centru za majku i dijete-Osijek u izvedbi korisnika Centra za prihvat beskućnika-Osijek

U četvrtak, 11. travnja 2019. godine u 17.00 sati u prostorijama Caritasovom Centru za majku i dijete, na adresi Matije Gubca 47, Osijek, korisnici Centra za prihvat beskućnika za najmlađe izvest će predstavu „Zeko traži stan“.

Tog dana će se u Caritasovom Centru za dijete u Osijeku, osim podjele redovitih mjesečnih paketa za njihovu djecu, izvesti glazbeno – dramsku predstavu povodom Uskrsa.

Pri organizaciji programa svoj doprinos, zajedno sa svojim voditeljicama, dat će i korisnici Centra za prihvat beskućnika – Osijek, koji su se u okviru treće godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ sufinancirane od  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, pripremali na glazbeno-dramskim radionicama za ovu izvedbu. Dramsko – glazbene vodile su odgajateljice Mira Vego i Ljiljana Vetengl, te glazbenica Tajana Balatinac.

Ovim aktivnostima cilj nam je pomoći i razveseliti socijalno osjetljive obitelji s malom djecom područja grada Osijeka, ali i za korisnike Centra za prihvat beskućnika stvoriti uvjete za porast samopouzdanja i osjećaj pripadnosti.

Marija Sambol