Pučka kuhinja Slavonski Brod

Voditeljica/koordinatorica: Marija Čikulin
Kontakt telefon: 035/442-111

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 07:00 – 15:00

Podjela obroka: od ponedjeljka do petka od 12:00 – 13:00

Obrok za subotu i nedjelju se podijeli u petak.

???????????????????????????????

Obzirom da se u Gradu Slavonskom Brodu uvidjela potreba za ovakvim vidom usluge namijenjena prije svega socijalno ugroženima obiteljima/samcima,  potpisivanjem Ugovora između Đakovačko-osječke nadbiskupija Caritasa Đakovačko – osječke nadbiskupije i Grada Slavonskog Broda u svrhu adaptacije objekta koji je prilagođen za rad Caritasove Pučke kuhinje.

???????????????????????????????

 Caritasova Pučka kuhinja u Slavonskom Brodu započela je sa radom 01. srpnja 2014. godine. Kapacitet Pučke kuhinje je 200 – 250 toplih obroka. Od 01. srpnja do 30. rujna 2014. godine podjeljeno je 3.388 toplih obroka.

???????????????????????????????

 Želja nam je pokrenuti trajne projekte i akcije u suradnji sa župnim Caritasima, sa svrhom prikupljanja sredstava, namirnica i higijenskih potrepština za potrebe Pučke kuhinje. Prikupljenim sredstvima i namirnicama osigurali bi se dodatni besplatni obroci za korisnike koji se nalaze u teškim socijalnim i ekonomskim neprilikama, ali bi se uvelike pomoglo redovitom radu kuhinje.

???????????????????????????????

 Apel pomoći – gospodarstvenici svoje viškove prehrambenih proizvoda mogu darovati u Pučku kuhinju te time poduprijeti rad za dobrobit onih koji su u potrebi.

???????????????????????????????