Udruga Pomozi.ba uručila ček za pomoć Caritasovim pučkim kuhinjama u Osijeku, Slavonskom Brodu i Vinkovcima

U prostoru Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, u četvrtak, 04. travnja 2024. godine ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije dr. sc. Drago Tukara susreo se s predstavnicima bosanskohercegovačke organizacije  Pomozi.ba iz Sarajeva s gđom. Šefkom Mulamustafić i gosp. Igorom Ambrožićem koji su u ime udruge Pomozi.ba uručili ček na iznos od 10.000,00 $ namijenjen Caritasovim pučkim kuhinjama u Osijeku, Slavonskom Brodu i Vinkovcima.

Novčana donacija namijenjena je prvenstveno nabavci namirnica za pripremanje obroka koji se služe korisnicima pučkih kuhinja kao i za nabavku profesionalnih zamrzivača koji će olakšati skladištenje hrane.

Gospođa Šefka Mulamustafić upoznala je ravnatelja Tukaru s radom udruge Pomozi.ba koja svojim djelovanjem pomaže ugroženim ljudima na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Udruga Pomozi.ba uručila je Caritasu Đakovačko-osječke nadbiskupije donaciju u ime fondacije Jusufa Nurkića koja pomaže zdravstvenim i socijalnim ustanovama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori donirajući sredstva za nabavku medicinskih uređaja, građevinskog materijala, kupovinu hrane za mnogobrojne korisnike socijalno slabog statusa.

Udruga Pomozi.ba dosada je već uspješno surađivala s Hrvatskim Caritasom, a donacija Caritasu Đakovačko-osječke nadbiskupije samo je nastavak te suradnje.

Nikolina Ivanda