Skupno savjetovanje u Centru za dijete – Osijek

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije u Caritasovom Centru za dijete u Osijeku nastavljamo svoj ciklus skupnog psihosocijalnog i odgojnog savjetovanja za sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka.

U tu svrhu održati će se skupno savjetovanje:

u srijedu, 28. veljača 2024. godine, u prostorijama Caritasovog centra za dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 13,30 sati.

Tema ovog savjetovanja biti će: „Vještine roditeljstva“. Predavač na skupnom savjetovanju bit će Karolina Burek-Bilokapić, socijalni pedagog.

Cilj interaktivnog predavanja je razmjena iskustava roditelja. Promišljanje o roditeljskim vještinama, djelotvornim i ne djelotvornim roditeljskim ponašanjima te  preuzimanje aktivne uloge u izgradnji roditeljskih vještina.

Nakon skupnog savjetovanja, pruža se i mogućnost individualnog savjetovanja socijalnog pedagoga za roditelje s malom djecom ukoliko prisutni na savjetovanju za to budu imali potrebe.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka da se odazovu na savjetovanje te tako upotpune svoje znanje vezano za pravilni i odgovorni odgoj svoje djece.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet