Radionice u Centru za prihvat beskućnika – Osijek

U sklopu programa „Resocijalizacija beskućnika – Vratimo im vjeru u bolje sutra“  u Caritasovom centru za prihvat beskućnika na adresi J. J. Strossmayera 69 održane su  tri radionice.

Prvu radionicu održala je voditeljica Katica Krček u utorak 14. studenog 2023. godine u 10.00 sati. Na ovoj zdravstvenoj radionici gđa. Katica je razgovarala s korisnicima o prevenciji i zaštiti od zaraznih bolesti. U srijedu 15. studenog 2023. godine u 14.30 sati voditelj Božidar Popović održao je  psihoterapeutsku radionicu u okviru koje su održani i individualni razgovori za one korisnike koji su za to pokazali želju i interes. Istog dana u 17.00 sati radionicu je održala voditeljica psihosocijalne radionice Karolina Burek Bilokapić. Voditeljica psihosocijalne radionice na svojim radionicama potiče korisnike na otvorenu, asertivnu komunikaciju kako bi naši korisnici ostvarili bolje i kvalitetnije međuljudske odnose.

Program „Resocijalizacija beskućnika  – Vratimo im vjeru u bolje sutra“ financiran je od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove objave, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Olivera Balatinac