Psihosocijalno i odgojno savjetovanje u Centru za dijete – Osijek

Caritasu Đakovačko-osječke nadbiskupije, Caritasovom Centru za dijete u Osijeku za realizaciju projekta „Osnaživanje obitelji pružanjem materijalne i savjetodavne pomoći dodijeljena je financijska podrška od Zaklade Adris za 2023. god. U sklopu ovog projekta u Centru nastavljamo svoj ciklus skupnog psihosocijalnog i odgojnog savjetovanja za sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka.

U tu svrhu održat će se skupno savjetovanje:

u četvrtak, 23. veljača 2023. godine, u prostorijama Caritasovog Centra za dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 10,00 sati.

Tema ovog savjetovanja biti će: „(Ne) djelotvorna roditeljska ponašanja“. Predavač na skupnom savjetovanju biti će Karolina Burek-Bilokapić, socijalni pedagog.

Nakon skupnog savjetovanja, pruža se i mogućnost individualnog savjetovanja socijalnog pedagoga za roditelje s malom djecom ukoliko prisutni na savjetovanju za to budu imali potrebe.

Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka da se odazovu na savjetovanje te tako upotpune svoje znanje vezano za pravilni i odgovorni odgoj svoje djece.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet