Radionice u Centru za prihvat beskućnika – Osijek

U razdoblju od 13. do 16. veljače 2023. godine u  Caritasovom centru za prihvat beskućnika – Osijek (J. J. Strossmayera 69),  održane su tri radionice. Radno – terapijsku radionicu održale su, 13. veljače 2023. godine u 17.00 sati, voditeljice Mira  Vego i Ljiljana Vetengl. Tema radionice bila je ”Ušivanje odjeće i sitni popravci”, gdje su voditeljice ušivale korisnicima odjeću i pri tome im pokazale kako to mogu učiniti i samostalno.

16. veljače 2023. godine u prijepodnevnim satima od 10.00 sati održana je zdravstvena radionica na temu „Anksioznost”. Radionicu je održala voditeljica Katica Krček. U poslijepodnevnim satima istoga dana, od 17.00 sati kontinuiranu obuku na računalu korisnicima je održao Mario Balatinac, voditelj informatičke radionice.

Program „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić