Psihoterapijska radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Dvosatna radionica III. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održana je 03.studenoga 2022. godine, u Caritasovom centru za prihvat beskućnika – Osijek (J.J.Strossmayera 69) od 8.30 sati. Održao ju je dr.med. Božidar Popović, psihijatar i psihoterapeut.

Prvu radionicu ovog polugodišnjeg ciklusa održao je, s korisnicima Centra, psihijatar Popović. Na  početku smo nove korisnike Centra informirali o načinu rada radionice i Programa u cijelosti. Radionica nam je ujedno bila prilika za poticanje suradnje između novih korisnika i dugogodišnjih korisnika Centra, izgradnju zajedništva, međusobno pomaganje, pružanje utjehe i podrške.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić