10.-13. listopada – Održane radionice u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Bogat raspored radionica u Caritasovom centru za prihvat beskućnika-Osijek  (J.J.Strossmayera 69),  započeo je 10. listopada 2022. od 17.00 sati  dvosatnom  dramsko- glazbenom radionicom na kojoj su odgajateljice Mira Vego i  Ljiljana Vetengl započele  pripreme za lutkarsku predstavu s ginjol lutkama pod nazivom „Djedova pogača” koju ćemo uprizoriti u Caritasovom centru za dijete-Osijek. Rad na predstavi voditeljice su nastavile dvosatnom radionicom održanom 12. listopada 2022. godine.

Redovitu psihosocijalnu podršku, grupnu, ali i individualnu, pružili su korisnicima Centra 11. listopada 2022. od 17.00 sati socijalna pedagoginja Karolina Burek Bilokapić i 13. listopada 2022. godine s početkom u 8.30 sati psihijatar i psihoterapeut Božidar Popović.

Program III. godine „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić