Dramsko-glazbena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Dramsko – glazbena radionica II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održana je u utorak, 22. ožujka 2022. godine s početkom u 17.00 sati, u Caritasovom centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69).

Na radionici smo nastavili, kako s tehničkim pripremama (razmjena ideja oko kostima, scenografije i ostalih detalja) tako i s uvježbavanjem uloga i pjesmica za  predstavu pod nazivom „Velika uskršnja zabuna”. Predstavu će naši korisnici i vrijedne i kreativne voditeljice izvesti u Caritasovom centru za majku i dijete-Osijek, 29.3.2022. s početkom u 13.30 sati za djecu i obitelji korisnike Centra.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić