Održana dramsko-glazbena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Dramsko – glazbena radionica II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održana je u utorak , 15. ožujka 2022. godine, u Caritasovom centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69).

Ova dvosatna dramsko – glazbena radionica prva je u sklopu priprema za lutkarsku predstavu pod nazivom „Velika uskršnja zabuna” koju će naši korisnici zajedno s voditeljicama prirediti za djecu korisnike usluga Caritasovog centra za  dijete – Osijek i članove njihovih obitelji. Budući da je prva, ovu smo radionicu iskoristili za podjelu uloga i upoznavanje s tekstom predstave. Bit će još prilike za uvježbavanje na dramsko – glazbenim radionicama koje će se održati sljedeći tjedan.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić