Informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Informatičar Mario Balatinac održao je dvosatnu informatičku radionicu II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ u utorak, 01. ožujka 2022. godine s početkom u 17 sati, u Caritasovom centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69).

Informatičke radionice organizirane su s ciljem razvoja informatičkih znanja i vještina naših korisnika za sve zahtjevnije tržište rada. Tema ove radionice stoga je bila pisanje Europass životopisa na računalu. Na taj način korisnici mogu putem računala odnosno interneta pretraživati oglase za posao, ali i slati svoje Europass životopise i zamolbe na željene oglase.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić