Održana zdravstvena radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Zdravstvenu radionicu II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održala je u utorak, 12. listopada 2021. godine, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) Petra Vego, fizioterapeut.

Našim korisnicima pokušavamo osvijestiti važnost cjelokupnog rada na sebi, kako na psihičkom tako i na tjelesnom zdravlju. Petra Vego fizioterapeutkinja i voditeljica radionice korisnicima je pokazala vježbe stabilnosti i koordinacije tako da korisnici mogu slijedeći upute i samostalno svakodnevno vježbati, a ne samo u vrijeme predviđeno za ovu radionicu.

Program „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić