Održana informatička radionica u Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Dvosatnu informatičku radionicu II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održao je u utorak, 28. rujna 2021. godine, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek (J. J. Strossmayera 69) informatičar Mario Balatinac.

Radionicom nastavljamo informatički osposobljavati naše korisnike, kako bi povećali njihove mogućnosti zaposlenja. Na prošloj smo ih radionici educirali kako otvoriti i koristiti račun elektroničke pošte i pravilno koristit Internet pretraživače i tražilice. Tema ove radionice bila je rad u MS Word-u gdje su korisnici istraživali sve njegove mogućosti.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić