Dramsko-glazbena radionica u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika-Osijek

Dvosatna radionica II. godine provedbe programa „Resocijalizacija beskućnika – Budimo im podrška na putu do samostalnosti“  održana je u utorak, 14. rujna 2021. godine, u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika – Osijek (J. J. Strossmayera 69). Održale su je odgajateljice Mira Vego, Ljiljana Vetengl i glazbenica, Tajana Balatinac.

I ovu dramsko- glazbenu radionicu korisnici su, u suradnji s voditeljicama, iskoristili kako bi što bolje pripremili kako svoje uloge tako i glazbene izvedbe za predstavu. Lutkarsku predstavu pod nazivom „Djedova pogača“ korisnici će izvesti u Caritasovom Centru za majku i dijete – Osijek, dana 16. rujna u 14 sati.

Program „Resocijalizacija beskućnika-Budimo im podrška na putu do samostalnosti“ je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video i audio materijala u isključivoj je odgovornosti Caritasa i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Marina Tadić