Obilježavanje Majčinog dana u Centru za dijete-Osijek

Caritasov Centar za majku i dijete u  Osijeku i u 2018. godini nastavio je  s aktivnostima u ostvarivanju misije postojanja, stvaranju boljih i humanijih uvjeta da svako začeto dijete bude rođeno, željeno i voljeno. To nastojimo činiti kroz ublažavanje materijalne oskudice, ali i pružanje psihosocijalne pomoći kroz savjetovanje i razgovore kako bi kroz informaciju i potporu bili pomoć socijalno osjetljivim obiteljima s malom djecom.

U ponedjeljak, 14. svibnja 2018. god. s početkom u 17.00 sati u prostorijama Caritasovog Centra za majku i dijete, na adresi Vukovarska 156 u Osijeku obilježit ćemo Majčin dan.

Tog dana ćemo ugostiti obitelji korisnike materijalne pomoći Caritasovog Centra za majku i dijete u Osijeku te osim podjele redovitih mjesečnih paketa za njihovu djecu, pripremili smo im glazbeno-dramski program povodom obilježavanja Majčinog dana. Pri organizaciji programa povodom obilježavanja Majčinog dana svoj doprinos daju i  korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika u Osijeku koji su za tu prigodu pripremili lutkarsku predstavu za djecu na temu: „Vrtić na maloj farmi“ i prigodni glazbeni program koji su uvježbali u sklopu dramsko-glazbenih radionica II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“.

Ovom aktivnosti cilj nam je  pomoći i razveseliti socijalno osjetljive obitelji s malom djecom  područja grada Osijeka.

 

Ivanka Domazet