03.-11.10. Regionalni seminari za karitativne djelatnike, animatore i suradnike

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije od 3. do 11. listopada 2016. organizira edukativne seminare za karitativne djelatnike, animatore i suradnike župnih i dekanatskih karitativnih skupina. Tema seminara je Lik i djelo svete Majke Tereze, istinskog Božjeg volontera, a program će obuhvatiti predavanja na gore navedenu temu te razmatranje i diskusiju.

  • Za Osječki istočni, Osječki zapadni, Čepinski i Baranjski dekanat seminar će se održati u ponedjeljak, 3. listopada s početkom u 16 sati u Vikarijatu Osijek, a predavač će biti vlč. Ivica Martić.
  • Za Slavonskobrodski, Sibinjski i Garčinski dekanat seminar će se održati u Župi Duha Svetoga u Slavonskom Brodu u utorak, 4. listopada s početkom u 16 sati, a predavač će biti vlč. Florijan Kvetek.
  • Za Vinkovački, Otočki i Vukovarski dekanat seminar će se održati u srijedu, 5. listopada s početkom u 16 sati u Župi Presvetog Srca Isusova u Vinkovcima, a predavač će biti vlč. Vladislav Dort.
  • Za Županjski i Drenovački dekanat seminar će se održati u četvrtak, 6. listopada s početkom u 16 sati u Župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji, a predavač će biti vlč. Pavao Madžarević.
  • Za Đakovački i Velikokopanički dekanat seminar će se održati u ponedjeljak, 10. listopada s početkom u 16 sati u Župi Svih svetih u Đakovu, a predavač će biti vlč. Dejan Čaplar.
  • Za Valpovački i Donjomiholjački dekanat seminar će se održati u utorak, 11. listopada s početkom u 16 sati u Župi Bezgrešnog začeća BDM u Valpovu, a predavač će biti vlč. Zvonko Mrak.