Savjetovanje u Centru za dijete – Osijek

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije nastavlja ciklus skupnog savjetovanja. Skupno savjetovanje će se održati:

u utorak, 24. rujna 2024. godine, u prostorijama Caritasovog Centra za dijete u Osijeku, na adresi Matije Gupca 47A, s početkom u 14,00 sati.  Tema ovog savjetovanja bit će: „Faze socio – emocionalnog razvoja djeteta“, a predavač na skupnom savjetovanju bit će Karolina Burak Bilokapić, socijalni pedagog.

Svako dijete prolazi kroz jedinstveno putovanje odrastanja obilježeno različitim razvojnim fazama koje donose specifična ponašanja i potrebe. Da bismo ih bolje razumjeli i pružili podršku koja je u skladu s njihovim razvojem, potrebno je znati koje su karakteristike svake od tih faza. Na predavanju “Faze socio – emocionalnog razvoja djeteta ” osvrnut ćemo se na sve izazove i radosti koje prate rast i razvoj djece.

Nakon skupnog savjetovanja, odgajatelj pruža  individualna savjetovanja  roditeljima koji najčešće imaju pitanja za njega.

 Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom s područja grada Osijeka i okolice da se odazovu savjetovanju, te tako upotpune svoje znanje vezano za pravilni i odgovorni odgoj svoje djece. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Ivanka Domazet